«Luksus for alle» siden 1998

«Luksus for alle». Det var slagordet vårt i mange år. Det budskapet lever videre i våre produkter av høy kvalitet, samt den ypperlige kundeservicen vi alltid strever etter å opprettholde. Etter å ha levert tusenvis av bad i over 20 år mener vi fortsatt at alle bør kunne unne seg litt luksus.

Vår historie

Nordic Spas ble stiftet vinteren 1998, og har siden da levert tusenvis av spabad over hele landet. I de første årene hadde vi ingen butikklokale, men solgte alt av bad via internett eller telefon. Badene ble da levert direkte fra fabrikk.

Det har alltid vært viktig for oss å tilby kundeservice av beste kvalitet. Derfor har vi levert service utover garantitiden helt siden vår oppstart. Vår satsning på god service, produkter av høy kvalitet, innovativ teknologi, og produkter i enhver prisklasse har gjort oss til en av landets største leverandører av spabad.

Raske fakta…

Det er mye som skiller oss fra konkurrentene våre, men la oss starte med å fortelle deg om tre store fordeler ved å handle hos oss.

1

Fornøyde kunder

Vi har tusenvis av fornøyde kunder over hele landet. Våre kunder har gitt oss 4,5 av 5 stjerner på Facebook.

2

Tilpasset utstyr

Vi gir deg anledning til å bestemme hvilket utstyr du ønsker, enten det skulle være Bluetooth høytalere eller Wi-Fi.

3

Vi gjør alt

I motsetning til mange av våre konkurrenter leverer og installerer vi badene våre selv.

Våre tjenester

Massasjebad og spa er behagelig og har en helsebringende effekt. Nordic Spas er en av landets ledende leverandører av utespa.

Vi levererer og installerer spabad og produkter til private, hoteller, lounger og rorbuer. Våre kunder er primært fra Nord-Norge, men vi leverer til hele landet. Badene er spesielt godt egnet for nordisk klima og tåler temperaturer helt ned til -40 grader.

Flere av badene kommer med kjemikaliefrie rensesystem. Det betyr at de er allergivennlige og like skånsomme som vann.

Våre bad tåler -40°C og kaldere

Års erfaring

Be om tilbud.

Legg igjen kontaktinformasjon nedenfor, så tar vi snart kontakt for en liten prat. Ingen forpliktelser.

Du kan også ringe oss på telefon 962 00 003.